PARTNERIT PALVELUKSESSASI

Ulkoistetut asiantuntijapalvelut jo vuodesta 1987.

Autamme sinua löytämään yrityksesi kipupisteet ja kääntämään ne voitoksesi.

Tarjoamme Partneri -asiantuntijapalveluita, joiden missio on tukea yrityksesi toimintojen kehittämistä ja muutoksen jalkauttamista.

PALVELUMME

Toimimme projekti- ja jatkuvaluontoisina asiantuntijoina organisaatiosi sisällä, vahvistaen heikkoja lenkkejä rautaisella ammattitaidolla.

  • Johtamisjärjestelmät, prosessit ja toimintamallit
  • Auditoinnit ja tyytyväisyystutkimukset
  • Resurssit ja rekrytointi

Lue lisää palveluistamme:

Ota Yhteyttä!

Partnerit

Laatupartneri

Olemme kokenut kumppani johtamisjärjestelmien rakentamisessa, jalkauttamisessa ja ylläpidossa. Luomme kattavan kartoituksen toiminnan nykytilasta sekä prosesseista. Tarjoamme sinulle parhaat työkalut päivittäisten tehtävienne hoitamiseksi. Lisäksi tuemme sinua auditoinneissa ja katselmuksissa.

Henkilöstöpartneri

Autamme yritystäsi monimuotoisissa HR-tehtävissä. Rakennamme kanssasi työnantajamielikuvaa, jalkauttamme yhdessä kehityssuunnitelmia ja tuemme sinua henkilöstön rekrytoinneissa. Tarvittaessa luomme kattavan kartoituksen henkilöstön nykytilasta ja toteutamme myös henkilöstökyselyt.

Ota Yhteyttä!

Uutiset

Whistleblowing

Anonyymi ilmoituskanava on EU-direktiivin velvoittama elementti väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiselle. Whistleblower-direktiivin (WBD) täytäntöönpanon määräaika lähestyy ja asia kannattaa laittaa kuntoon, direktiivi tulee panna jäsenmaissa täytäntöön 17.12.2021 mennessä. Velvoite koskee yli 50 työntekijää työllistäviä ja yli 10 miljoonan euron liikevaihdon tekeviä organisaatioita, mutta myös pienet, rahanpesulain (AML) piirissä olevat yritykset liitetään direktiivin piiriin. Difilcon on mukana rakentamassa yrityksesi …

Partnerit Palveluksessasi.

Työelämä asettaa meille haasteita oman henkilöstömme osaamisen suhteen. Monet alat kilpailevat parhaista ammattilaisista, joka heijastuu työntekijöiden suureen vaihtuvuuteen sekä sitoutumattomuuteen. Yrityksiltä vaaditaan suunniteltua toimintaa rakennettaessa toimivaa työsuhdetta ja usein hädässä solmitut työsuhteet päättyvät nopeasti jättäen jälkeensä huonoa työnantajamielikuvaa. Johdolta vaaditaan pitkäjänteistä toiminnan suunnittelua, selkeitä tavoitteita sekä jatkuvan suorituskyvyn mittaamista. Me Difilconilla tulemme tueksesi silloin, kun …

Ota yhteyttä

Tällä yhteydenottolomakkeella tavoitat meidät helpoiten, voit kertoa alustavasti yhteydenoton aiheesta sekä mainita sopivan yhteydenottotavan ja -ajan.