Whistleblowing

Anonyymi ilmoituskanava on EU-direktiivin velvoittama elementti väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiselle. Whistleblower-direktiivin (WBD) täytäntöönpanon määräaika lähestyy ja asia kannattaa laittaa kuntoon, direktiivi tulee panna jäsenmaissa täytäntöön 17.12.2021 mennessä.

Velvoite koskee yli 50 työntekijää työllistäviä ja yli 10 miljoonan euron liikevaihdon tekeviä organisaatioita, mutta myös pienet, rahanpesulain (AML) piirissä olevat yritykset liitetään direktiivin piiriin.

Difilcon on mukana rakentamassa yrityksesi läpinäkyvää tulevaisuutta. Ota yhteyttä ja kysy ratkaisuistamme juuri sinun yrityksellesi!

#whistleblowing #whistleblower #antimoneylaundering

Partnerit Palveluksessasi.

Työelämä asettaa meille haasteita oman henkilöstömme osaamisen suhteen. Monet alat kilpailevat parhaista ammattilaisista, joka heijastuu työntekijöiden suureen vaihtuvuuteen sekä sitoutumattomuuteen. Yrityksiltä vaaditaan suunniteltua toimintaa rakennettaessa toimivaa työsuhdetta ja usein hädässä solmitut työsuhteet päättyvät nopeasti jättäen jälkeensä huonoa työnantajamielikuvaa. Johdolta vaaditaan pitkäjänteistä toiminnan suunnittelua, selkeitä tavoitteita sekä jatkuvan suorituskyvyn mittaamista.

Me Difilconilla tulemme tueksesi silloin, kun oma osaamisesi tai aikasi ei riitä vastaamaan yrityksesi kehityshankkeista. Erityisosaamisemme on johtamisjärjestelmien rakentamisessa sekä henkilöstöprosessien kehittämisessä. Missiomme on täydentää asiakkaidemme onnistumista, tukea toimintojen kehittämistä ja muutoksen jalkauttamista.